UWAGA!
Nasza oferta skierowana jest wyłącznie do
OSÓB PEŁNOLETNICH!
POTWIERDZAM, jestem osobą pełnoletnią
MENU
 
735DD37E-1585-4BA8-8214-8128E6CE6424 Created with sketchtool.
Powrót do oferty
Anthonij Rupert Blend 2011
6FA1845F-16E0-4B30-A477-A928BB1BFE81 Created with sketchtool.
683BDB47-2D3C-4125-B8F0-CA054153E4B8 Created with sketchtool.
Anthonij Rupert

Wyjątkowe połączenie porzeczek, przypraw korzennych, tytoniu i keksa z dodającą większego wymiaru nutą fiołków.

W ustach czujemy harmonię pomiędzy soczystym owocem a perfekcyjnie kontrastującą beczką. Budowa jest bardzo solidna lecz dzięki jedwabiscie gładkim taninom zachęca na każdym etapie.

Wyrazisty finisz sprawia, że wino czuć na długo po ostatnim łyku.

Obecnie robi wielkie wrażenie. Z biegiem lat jedynie zyska.
 

683BDB47-2D3C-4125-B8F0-CA054153E4B8 Created with sketchtool.
Anthonij Rupert

Wyjątkowe połączenie porzeczek, przypraw korzennych, tytoniu i keksa z dodającą większego wymiaru nutą fiołków.

W ustach czujemy harmonię pomiędzy soczystym owocem a perfekcyjnie kontrastującą beczką. Budowa jest bardzo solidna lecz dzięki jedwabiscie gładkim taninom zachęca na każdym etapie.

Wyrazisty finisz sprawia, że wino czuć na długo po ostatnim łyku.

Obecnie robi wielkie wrażenie. Z biegiem lat jedynie zyska.
 

Szczep:
Cabernet Sauvignon 69%
Merlot 14%
Cabernet Franc 14%
Petit Verdot 3%
Zawartośc alkoholu:
14,0% alc vol
Rodzaj wina:
Czerwone
Grupa:
Wina
Kraj pochodzenia:
RPA
Zawartość cukru:
Wytrawne
Pojemność butelki:
750ml
Aromaty wina:
440,00 PLN
dodano do koszyka
+
440,00 PLN
dodano do koszyka
+
Dodatkowy opis
Na plantacji
W winnicy
Dojrzewanie

 
in the vineyard : The vineyards for this specific blend were chosen from our best sites. The L’Ormarins vineyards with the decomposed granite supplied the richness and fullness to the wine. The Rooderust vineyards, which has more clay and a slightly warmer climate, supplied the intense fruit aromas. Together these terroirs produced a unique wine.
in the cellar : Grapes are picked by hand, placed into small lug boxes and transported to the cellar in a refrigerated truck. In the cellar, the whole berries are manually double-sorted and then gravity-fed into wooden fermenters. Each batch is cold soaked for a few days and then slowly brought up to temperature. Fermentation takes place naturally. The wines were aged for 24 months in 100% new French oak, bottled unfiltered and bottle-aged for 24 months.
ageing : This wine was made to age between 8-15 years from vintage.
735DD37E-1585-4BA8-8214-8128E6CE6424 Created with sketchtool.
Powrót do oferty
WINNICE i KOLEKCJE
Informujemy, że Administratorem Danych Osobowych (ADO) ujawnionych w niniejszym formularzu jest Alcantara ul. Oliwska 85, 80-542 Gdańsk Twoje dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie w celu wysyłki Newslettera oraz przygotowania Twoich zamówień i nie będą udostępniane innym odbiorcom ani do państw trzecich. Przetwarzanie danych odbywa się na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych (prawnie uzasadniony interes tj. marketing bezpośredni produktów i usług własnych). Dane osobowe mogą być przetwarzane do czasu wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania. W związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Tobie prawo dostępu do treści danych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia ich przetwarzania oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych.
W przypadku uznania, że przetwarzanie Twoich danych osobowych narusza przepisy Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych masz prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (PUODO).
Podanie danych osobowych jest warunkiem wysyłki Newslettera i złożenia zamówienia.

 

Zamknij