UWAGA!
Nasza oferta skierowana jest wyłącznie do
OSÓB PEŁNOLETNICH!
POTWIERDZAM, jestem osobą pełnoletnią
MENU
 
735DD37E-1585-4BA8-8214-8128E6CE6424 Created with sketchtool.
Powrót do oferty
Anthonij Rupert CABERNET FRANC 2012
6FA1845F-16E0-4B30-A477-A928BB1BFE81 Created with sketchtool.
683BDB47-2D3C-4125-B8F0-CA054153E4B8 Created with sketchtool.
Anthonij Rupert
Appellation: Helderberg, Franschhoek

 
Wino o głębokiej, atramentowej barwie.
Bogaty aromat dojrzałych jagód, temperowanego ołówka, kakao, oregano i roślinnej nuty fynbos.
W ustach wyczuwalna jest solidna budowa z paletą ciemnych owoców na pierwszym planie.
Wielowarstwowa struktura, wytworne połączenie dębu, stonowanej owocowości i lekko ściągających tanin.
Pełne ekspresji  zakończenie uwalnia aromat borówki amerykańskiej, ziemistości i gorzkiej czekolady.
Imponująco złożone i wytworonie harmonijne.
 
683BDB47-2D3C-4125-B8F0-CA054153E4B8 Created with sketchtool.
Anthonij Rupert
Appellation: Helderberg, Franschhoek

 
Wino o głębokiej, atramentowej barwie.
Bogaty aromat dojrzałych jagód, temperowanego ołówka, kakao, oregano i roślinnej nuty fynbos.
W ustach wyczuwalna jest solidna budowa z paletą ciemnych owoców na pierwszym planie.
Wielowarstwowa struktura, wytworne połączenie dębu, stonowanej owocowości i lekko ściągających tanin.
Pełne ekspresji  zakończenie uwalnia aromat borówki amerykańskiej, ziemistości i gorzkiej czekolady.
Imponująco złożone i wytworonie harmonijne.
 
Szczep:
Cabernet Franc 100%
Zawartośc alkoholu:
14,5% alc vol
Rodzaj wina:
Czerwone
Grupa:
Wina
Kraj pochodzenia:
RPA
Zawartość cukru:
Wytrawne
Pojemność butelki:
750ml
Aromaty wina:
315,00 PLN
dodano do koszyka
+
315,00 PLN
dodano do koszyka
+
Idealne w połączeniu z:
Drób
Jagnięcina / Cielęcina
Kremowe Sery
Warzywa
Dodatkowy opis
W winnicy
Dojrzewanie
The grapes selected for the Anthonij Rupert range of flagship wines are chosen from vines planted on very specific sites and soil types. The canopies of each block and the final yield of each site are expertly to express the character of each varietal and location.
Grapes are picked by hand, placed into small lug boxes and transported to the cellar in a cool truck. In the cellar, the whole berries are manually double-sorted and then gravity-fed into fermentors. Each batch is cold soaked for a few days and then slowly brought up in temperature. Malolactic fermentation occurred naturally in the barrel.
The wines were aged for 18 to 24 months in 225l new French oak barrels, bottled unfiltered and bottle aged for a year.
735DD37E-1585-4BA8-8214-8128E6CE6424 Created with sketchtool.
Powrót do oferty
WINNICE i KOLEKCJE
Informujemy, że Administratorem Danych Osobowych (ADO) ujawnionych w niniejszym formularzu jest Alcantara ul. Oliwska 85, 80-542 Gdańsk Twoje dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie w celu wysyłki Newslettera oraz przygotowania Twoich zamówień i nie będą udostępniane innym odbiorcom ani do państw trzecich. Przetwarzanie danych odbywa się na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych (prawnie uzasadniony interes tj. marketing bezpośredni produktów i usług własnych). Dane osobowe mogą być przetwarzane do czasu wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania. W związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Tobie prawo dostępu do treści danych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia ich przetwarzania oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych.
W przypadku uznania, że przetwarzanie Twoich danych osobowych narusza przepisy Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych masz prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (PUODO).
Podanie danych osobowych jest warunkiem wysyłki Newslettera i złożenia zamówienia.

 

Zamknij